vanjske žaluzine

vanjske aluzine

vanjske žaluzine

Idealno se uklapaju kao vanjska zaštita od sunca kod modernijih objekata ali će se dobro prilagoditi i na klasičnim objektima.

Funkcioniraju na istom principu kao unutarnje žaluzine samo što su lamele, vodilice i ostali dijelovi napravljeni od otpornijeg i pojačanog okova.

Podizanje i spuštanje lamela, kao i regulacija kuta prolaska svjetlosti podešava se iznutra. Upravljanje se vrši pomoću špage ili kurble te pomoću elektromotora sa tipkalom ili  daljinskim upravljačem.



vanjske aluzine

vanjske žaluzine uzorci

Vanjske žaluzine napravljene su od falciranog aluminija i dolaze u standardnim bojama a lamele se dijele i po različitim širinama: 50,65,75 i 80mm. Izrađuju se po zadanim dimenzijama a moguća je izrada i nestandardnih oblika (prozori pod kosinom)



vanjske aluzine

vanjska žaluzina montaža

Montaža se izvodi pomoću posebnih kopči koje se pričvršćuju  na konstrukciju,nadvoj ili u špaletu. Sa vanjske strane po potrebi ide maska izrađena od lima. Bočna vodila mogu biti od al profila ili pomoću žičanih vodilica (sajla). Idealno su riješenje kod većih staklenih fasada te za ugradnju u niskoenergetskim kućama.





roletar rolo-produkt

izrada roleta

servis roleta

zamjena roleta

aluminijske rolete

plastične rolete

garažna rolo vrata

komarnici

komarnici horizontalni

komarnici vertikalni

venecijanerke

trakaste zavjese

rolo zavjese

vanjske žaluzine

galerija radova

trake - gurtne

video zapisi

kontakt obrazac

cjenik roleta

Kontakt

Za sve informacije i upite te CJENIKU obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona,sms ili email 

kontakt obrasca

ili

facebook

video

pogledajte i

Video zapise

tek montiranih elemenata